Monday, February 28, 2011

Bersedia..

dear all..

cewah.. mcm ramai sgt la yg bace blog aku.. sementara dapat online sat ni (tu pon pinjam berukband kakak ipar aku..huhu..) aku ade pemberitahuan.. aku akan check in kat wad 6c hospital sg buloh pada hari ahad ini (6-3-2011).. kemudian akan diperintahkan bersalin pada hari isnin (7-3-2011) secara induce @ 38 minggu.. jadi dikesempatan ini aku ingin memohon ampun & maaf kalo ade salah & silap.. mintak halal segala makan & minum.. moga2 dipermudahkan urusan aku itu.. hoho.. aku cuak beb.. berusaha..!!

2 comments:

  1. doa n selawat banyak2 minah!!..dulu anak first aku pun induce gak, sakit berbanding anak second..

    nasihat aku, kalau x tahan..amik je epidural ok?
    pape update la ;)

    ReplyDelete
  2. smga selamat semuanye..amin..

    ReplyDelete